Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Fizetés

Termékeink árai Forintban vannak megadva és az áfát tartalmazzák. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét, ez a vásárlási folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt lesz a végső árhoz hozzáadva.

A szállítási költség a megrendelni kívánt termék(ek) értékétől függetlenül keletkezik, kivéve bizonyos esetekben pl. "Ingyen házhoz szállítjuk" elnevezésű promóció esetén, amikor nem keletkezik szállítási költség.

Amennyiben  a webáruházban  hiba  vagy  hiányosság lép fel a termékeknél  vagy  az  áraknál,  fenntartjuk  a  jogot  a  korrekcióra. Ilyen esetben   a  hiba  felismerése  illetve módosítása  után  azonnal tájékoztatjuk  a  vevőt az új  adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti   a  megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Webáruházunkban Paypal fiókon keresztül vagy bankkártyával is lehetséges a fizetés.

A Paypal fizetés estén a Megerősített Vásárlási folyamat után, a Macaron dress webáruház a Vásárlót egy biztonságos Paypal fizetési felületre navigálja át, ahol be kell lépni a személyes Paypal fiókba és ott ki kell fizetni a megrendelt terméke(ket). Sikeres fizetés után újra a Macaron dress weboldal látható.

A bankkártyás fizetés estén a Megerősített Vásárlási folyamat után, a Macaron Dress webáruház a Vásárlót egy biztonságos fizetési felületre navigálja át, a Barion rendszerébe, ahol a bankkártya adatai, (bankkártya száma, lejárati dátum, érvényesítő kód) valamint egy e-mail címet kell megadni (ugyanazt, amellyel a megrendelést elküldte hozzánk). Ezután ki kell pipálni az „Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” jelölőnégyzetet miután elolvasta azokat, és a „Fizetek” gombra kell kattintani. Sikeres fizetés után újra a Macaron dress weboldal látható.

A fizetés elmulasztása esetén a megrendelést töröljük a rendszerben. A megrendelés törlése előtt egy a Vásárló által megadott e-mail címre elektronikus üzenetet küldünk, amelyben tájékoztatjuk a Vásárlót, hogy meddig van lehetőség rendezni a fizetést. Amennyiben a megadott határidőn belül nem történik meg a kifizetés a rendelést töröljük a rendszerből.

 

 

Miért a MACARON DRESS?

- különleges fekete koktélruhák

- kis fekete ruhák

- csillogó fekete partyruhák

- fekete csipkés ruhák

- fekete alkalmi ruhák

- csak kiváló minőségű kis fekete ruhákat kínálunk

- különféle szabású elegáns darabokat értékesítünk

- minden kis fekete ruhát ellenőrzünk, selejtes ruhákat nem árulunk

- minden kis fekete ruha készleten van

- különböző méretű modellek mutatják be az egyes fekete koktélruhákat

- a fekete ruhák méretválasztását részletes információkkal segítjük

- segítünk választani a fekete ruhák közül, kérdésére 24 órán belül válaszolunk

- 14 napos pénz-visszafizetési garancia

 

MACARON DRESS| Fekete koktélruha |Kis Fekete Ruha| Partyruha

Macaron Dress | Online fizetés

Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
Biztonságos fizetés
Pénz - visszafizetés 14 napig garantálva
Pénz - visszafizetés
14 napig garantálva
Minden ruha raktáron
Minden ruha raktáron
Gyors házhoszállítás
Gyors házhoszállítás

Kapcsolat

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Domokos & Partners - Grafikai st�di�

Log In or Register