Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Szállítás

A leadott rendelések kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. Ennek költsége bruttó 1194 Ft.

Lehetőség van e-mail kérésére, ebben az esetben a futárszolgálat elektronikus levélben tájékoztatja a Vásárlót, hogy mely napon és milyen időintervallumban fog történni a kiszállítás. Ennek díja + 127 Forint. Ezzel a plusz szolgáltatással a fuvardíj bruttó 1321 Ft lesz.

Lehetőség van e-mail és SMS üzenet kérésére, ebben az esetben a futárszolgálat elektronikus levélben és SMS-ben is tájékoztatja a Vásárlót, hogy mely napon és milyen időintervallumban fog történni a kiszállítás. Ennek díja + 204 Forint. Ezzel a plusz szolgáltatással a fuvardíj bruttó 1398 Ft lesz.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Az áruk kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 1-3 munkanapon belül történik, kivéve, ha a rendelés felvétele alatt más kiszállítási időpontot adtunk meg.

A megrendelésekről rendszerünk automatizált e-mail üzeneteket küld. A Vásárló a csomag összeállításakor, valamint a GLS futárnak történő átadáskor is e-mailben értesül a megrendelése státuszváltozásáról. A vásárlókat telefonon értesíteni nem áll módunkban! A csomag GLS futárnak történő átadását követő munkanapon a futárszolgálat házhoz szállítja a csomagot. Olyan speciális igényeket, mint pl. időintervallum meghatározása a vevő részéről a kiszállítást illetően, csak a GLS -el történő egyeztetés alapján tud kérni a vásárló. Eladónak nincs lehetősége a GLS futárszolgálatnál jelezni a vevő speciális kiszállítást érintő kéréseit. Erre a GLS által kiküldött értesítő szolgál, amiben a vásárló saját magának meghatározhatja a kiszállítás idejét, átirányíthatja a csomagot, kérhet másnapi szállítást, stb.

A csomag aktuális helyzetéről a Eladó értesítést küld a Vásárló részére e-mailben a regisztrációban megadott email címre. Miután az Eladó a Vásárló csomagját átadta a szállító cégnek, Eladó e-mailben értesíti a Vásárlót a csomag küldeményazonosító kódjáról, melyet interneten nyomon követhet!

Amennyiben a Vásárló a megjelölt időpontban nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor:

- Előre utalással kifizetett megrendelések esetén az Eladó, a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a szállítási költség ismételt átutalása után tudja teljesíteni!

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Eladónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét kell kérni és a Vásárló csak saját felelősségére vehet át a terméket. . Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Eladó díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Eladó felelősséget nem vállal!

Miért a MACARON DRESS?

- különleges fekete koktélruhák

- kis fekete ruhák

- csillogó fekete partyruhák

- fekete csipkés ruhák

- fekete alkalmi ruhák

- csak kiváló minőségű kis fekete ruhákat kínálunk

- különféle szabású elegáns darabokat értékesítünk

- minden kis fekete ruhát ellenőrzünk, selejtes ruhákat nem árulunk

- minden kis fekete ruha készleten van

- különböző méretű modellek mutatják be az egyes fekete koktélruhákat

- a fekete ruhák méretválasztását részletes információkkal segítjük

- segítünk választani a fekete ruhák közül, kérdésére 24 órán belül válaszolunk

- 14 napos pénz-visszafizetési garancia

 

MACARON DRESS| Fekete koktélruha |Kis Fekete Ruha| Partyruha

Macaron Dress | Online fizetés

Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
Biztonságos fizetés
Pénz - visszafizetés 14 napig garantálva
Pénz - visszafizetés
14 napig garantálva
Minden ruha raktáron
Minden ruha raktáron
Gyors házhoszállítás
Gyors házhoszállítás

Kapcsolat

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Domokos & Partners - Grafikai st�di�

Log In or Register