Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Fizetés

Termékeink árai Forintban vannak megadva és az áfát tartalmazzák. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét, ez a vásárlási folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt lesz a végső árhoz hozzáadva.

A szállítási költség a megrendelni kívánt termék(ek) értékétől függetlenül keletkezik, kivéve bizonyos esetekben pl. "Ingyen házhoz szállítjuk" elnevezésű promóció esetén, amikor nem keletkezik szállítási költség.

Amennyiben  a webáruházban  hiba  vagy  hiányosság lép fel a termékeknél  vagy  az  áraknál,  fenntartjuk  a  jogot  a  korrekcióra. Ilyen esetben   a  hiba  felismerése  illetve módosítása  után  azonnal tájékoztatjuk  a  vevőt az új  adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti   a  megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Webáruházunkban Paypal fiókon keresztül vagy bankkártyával is lehetséges a fizetés.

A Paypal fizetés estén a Megerősített Vásárlási folyamat után, a Macaron dress webáruház a Vásárlót egy biztonságos Paypal fizetési felületre navigálja át, ahol be kell lépni a személyes Paypal fiókba és ott ki kell fizetni a megrendelt terméke(ket). Sikeres fizetés után újra a Macaron dress weboldal látható.

A bankkártyás fizetés estén a Megerősített Vásárlási folyamat után, a Macaron Dress webáruház a Vásárlót egy biztonságos fizetési felületre navigálja át, a Barion rendszerébe, ahol a bankkártya adatai, (bankkártya száma, lejárati dátum, érvényesítő kód) valamint egy e-mail címet kell megadni (ugyanazt, amellyel a megrendelést elküldte hozzánk). Ezután ki kell pipálni az „Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” jelölőnégyzetet miután elolvasta azokat, és a „Fizetek” gombra kell kattintani. Sikeres fizetés után újra a Macaron dress weboldal látható.

A fizetés elmulasztása esetén a megrendelést töröljük a rendszerben. A megrendelés törlése előtt egy a Vásárló által megadott e-mail címre elektronikus üzenetet küldünk, amelyben tájékoztatjuk a Vásárlót, hogy meddig van lehetőség rendezni a fizetést. Amennyiben a megadott határidőn belül nem történik meg a kifizetés a rendelést töröljük a rendszerből.

 

 

Miért a MACARON DRESS?

- különleges fekete koktélruhák

- kis fekete ruhák

- csillogó fekete partyruhák

- fekete csipkés ruhák

- fekete alkalmi ruhák

- csak kiváló minőségű kis fekete ruhákat kínálunk

- különféle szabású elegáns darabokat értékesítünk

- minden kis fekete ruhát ellenőrzünk, selejtes ruhákat nem árulunk

- minden kis fekete ruha készleten van

- különböző méretű modellek mutatják be az egyes fekete koktélruhákat

- a fekete ruhák méretválasztását részletes információkkal segítjük

- segítünk választani a fekete ruhák közül, kérdésére 24 órán belül válaszolunk

- 14 napos pénz-visszafizetési garancia

 

MACARON DRESS| Fekete koktélruha |Kis Fekete Ruha| Partyruha

Macaron Dress | Online fizetés

Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
Biztonságos fizetés
Pénz - visszafizetés 14 napig garantálva
Pénz - visszafizetés
14 napig garantálva
Minden ruha raktáron
Minden ruha raktáron
Gyors házhoszállítás
Gyors házhoszállítás

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

Domokos & Partners - Grafikai st�di�

Bejelentkezés or Regisztáció