Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Szállítás

A leadott rendelések kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. Ennek költsége bruttó 1194 Ft.

Lehetőség van e-mail kérésére, ebben az esetben a futárszolgálat elektronikus levélben tájékoztatja a Vásárlót, hogy mely napon és milyen időintervallumban fog történni a kiszállítás. Ennek díja + 127 Forint. Ezzel a plusz szolgáltatással a fuvardíj bruttó 1321 Ft lesz.

Lehetőség van e-mail és SMS üzenet kérésére, ebben az esetben a futárszolgálat elektronikus levélben és SMS-ben is tájékoztatja a Vásárlót, hogy mely napon és milyen időintervallumban fog történni a kiszállítás. Ennek díja + 204 Forint. Ezzel a plusz szolgáltatással a fuvardíj bruttó 1398 Ft lesz.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Az áruk kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 1-3 munkanapon belül történik, kivéve, ha a rendelés felvétele alatt más kiszállítási időpontot adtunk meg.

A megrendelésekről rendszerünk automatizált e-mail üzeneteket küld. A Vásárló a csomag összeállításakor, valamint a GLS futárnak történő átadáskor is e-mailben értesül a megrendelése státuszváltozásáról. A vásárlókat telefonon értesíteni nem áll módunkban! A csomag GLS futárnak történő átadását követő munkanapon a futárszolgálat házhoz szállítja a csomagot. Olyan speciális igényeket, mint pl. időintervallum meghatározása a vevő részéről a kiszállítást illetően, csak a GLS -el történő egyeztetés alapján tud kérni a vásárló. Eladónak nincs lehetősége a GLS futárszolgálatnál jelezni a vevő speciális kiszállítást érintő kéréseit. Erre a GLS által kiküldött értesítő szolgál, amiben a vásárló saját magának meghatározhatja a kiszállítás idejét, átirányíthatja a csomagot, kérhet másnapi szállítást, stb.

A csomag aktuális helyzetéről a Eladó értesítést küld a Vásárló részére e-mailben a regisztrációban megadott email címre. Miután az Eladó a Vásárló csomagját átadta a szállító cégnek, Eladó e-mailben értesíti a Vásárlót a csomag küldeményazonosító kódjáról, melyet interneten nyomon követhet!

Amennyiben a Vásárló a megjelölt időpontban nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor:

- Előre utalással kifizetett megrendelések esetén az Eladó, a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a szállítási költség ismételt átutalása után tudja teljesíteni!

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Eladónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét kell kérni és a Vásárló csak saját felelősségére vehet át a terméket. . Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Eladó díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Eladó felelősséget nem vállal!

Miért a MACARON DRESS?

- különleges fekete koktélruhák

- kis fekete ruhák

- csillogó fekete partyruhák

- fekete csipkés ruhák

- fekete alkalmi ruhák

- csak kiváló minőségű kis fekete ruhákat kínálunk

- különféle szabású elegáns darabokat értékesítünk

- minden kis fekete ruhát ellenőrzünk, selejtes ruhákat nem árulunk

- minden kis fekete ruha készleten van

- különböző méretű modellek mutatják be az egyes fekete koktélruhákat

- a fekete ruhák méretválasztását részletes információkkal segítjük

- segítünk választani a fekete ruhák közül, kérdésére 24 órán belül válaszolunk

- 14 napos pénz-visszafizetési garancia

 

MACARON DRESS| Fekete koktélruha |Kis Fekete Ruha| Partyruha

Macaron Dress | Online fizetés

Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
Biztonságos fizetés
Pénz - visszafizetés 14 napig garantálva
Pénz - visszafizetés
14 napig garantálva
Minden ruha raktáron
Minden ruha raktáron
Gyors házhoszállítás
Gyors házhoszállítás

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

Domokos & Partners - Grafikai st�di�

Bejelentkezés or Regisztáció